Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Manteli on kuorimainen hedelmä, joka on peitetty vihreällä ja samettisella kuorella (brou), joka kuivuu ja halkeaa kypsyessään, paljastaen pähkinän. Kun mantelit kuoritaan ja kuivataan, niiden kuori on ruskea. VIJAYA tarjoaa valikoiman kuorittuja manteleita sekä luonnollisia tai paahdettuja kuorittuja manteleita, jotka ovat auringon täyttämiä, jotta ne vastaavat parhaiten maku- ja koko vaatimuksiasi. Ne ovat myös saatavilla viipaloituna tai jauheena, Kulinaarisina Apuina.
Manteli on erittäin arvostettu ruoka, joka on tunnettu paitsi miellyttävästä maustaan myös monista käyttötavoistaan keittiössä ja kosmetiikassa sekä lukemattomista hyödyistään.
Se nautitaan sellaisenaan, jälkiruoissa ja ruokalajeissa. Siitä valmistetaan kasvimaitoa, öljyä, voita ja sitä käytetään kauneustuotteissa.
Manteli on mantelin puun hedelmä, ja siitä erotetaan makea manteli, Prunus amygdalus var. dulcis, ja karvas manteli, Prunus amygdalus var. amara, josta jälkimmäinen on myrkyllinen syanidihapon pitoisuuden vuoksi. Se on öljyinen siemen, eli se on runsas rasvojen lähde, ja sitä kutsutaan usein "kuivaksi öljyhedelmäksi". Mantelipuu kasvaa lämpimillä ja kuivilla alueilla: nykyään Yhdysvallat, erityisesti Kalifornia, tuottaa lähes puolet maailman tuotannosta, jota seuraavat Espanja, Iran, Syyria, Italia ja Marokko.
Ean13:3701511707255
Viite:AmandeBioEmondéeFrance1